Bo nytt og behagelig
i Pollhaugen

Bo godt i Pollhaugen!

Ønsker du deg en moderne og lettstelt leilighet på Foldnes? Da har vi leiligheten for deg. Langs Foldnesvegen bygger vi 20 lyse og moderne leiligheter som alle får gode solforhold og store balkonger.

Lettvint og praktisk, og med parkeringsplasser og heis i bygget.

GRØNT LANGS KYRKJEVEGEN

Du får grøntområder som «nabo» og området er like i nærheten av det flotte turområdet «Kyrkjevegen», som går fra Foldnes kyrkje mot Hjelteryggen.

Når Pollhaugen med sine 3 byggetrinn står ferdige, vil det være etablert gangvei til Kyrkjevegen.

Kort vei til løpeturen, søndagsturen med barnebarna, eller kveldsturen med gode venner. På Pollhaugen skal det bygges totalt 50 boliger fordelt på 3 byggetrinn. Leilighetsbygget er byggetrinn nr. 1.

Sotra Kystby ligger ca. 15 minutters gange unna, med tilbud av alle slag innenfor service, restauranter, butikker og underholdning.

Nærmeste grunnskole er Foldnes skule. Der går der ca. 300 elever fra Straume, Foldnes, Våge og Anglevik. Skolen er i gå-avstand fra Pollhaugen, og med gode fortau, kan barna gå eller sykle både til og fra skolen. Det er også flere barnehager i området, og de to nærmeste ligger like ved Foldnes kyrkje, ikke langt fra Pollhaugen.

Fordeler ved å kjøpe nytt

Alt er nytt – enkelt og greit. Du trenger ikke å dra frem malerkosten eller begynne å planlegge oppussing, for her kan du bo godt som det er. Du har god tid til å planlegge møblering og interiør under byggetiden, og jo tidligere i prosessen du kjøper, jo mer kan du påvirke boligen.

Nye boliger krever mindre vedlikehold, og med alt nytt, slipper du å tenke på maling av kledning, skifte av takstein og annet vedlikehold. Garantitiden er 5 år, og sameiet har god tid til å sette seg inn i bygget, samt evt. å avtale med vaktmestertjeneste om enkelt vedlikehold, brøyting og den «berømte» trappevasken. Vi bygger med kvaliteter som aluminiumsbelagte vinduer og Møre Royal kledning. Dette er vedlikeholdsvennlige produkter som tåler vårt klima. Det gjør at du kan bruke tiden din på andre ting.